Søk
Søk
Fant du ikke det du lette etter? Besøk vår Brukerstøtte eller ta kontakt med vår Kundeservice

Personvern

Våre personvernregler nedenfor beskriver i detalj hvordan FxPro håndterer innsamling, administrasjon og beskyttelse av all konfidensiell brukerinformasjon.

Introduksjon

Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vi er opptatt av å beskytte og respektere dine personopplysninger. Denne personvernerklæringen beskriver hvilke typer personopplysninger vi samler inn om deg når du velger å bruke tjenestene våre, hvordan vi skal bruke dine personopplysninger, når og med hvem vi deler dem og hvordan vi vil beskytte dem. Den beskriver også dine rettigheter med hensyn til vår behandling av din personlige informasjon og hvordan du kan utøve dem. Ta deg tid til å lese og forstå denne policyen.

Vi kan gjøre endringer i denne merknaden fra tid til annen, og det er viktig at du sjekker denne merknaden for eventuelle oppdateringer. All personlig informasjon vi har vil bli styrt av gjeldende personvernvarsel på det gitte tidspunktet. Hvis vi gjør endringer vi anser som viktige, vil vi kommunisere dem til deg.

Vær oppmerksom på at denne kunngjøringen er adressert til kunder og potensielle kunder. Hvis du er en FxPower-ansatt, en entreprenør til FxPower eller en tredjeparts tjenesteleverandør, vil din personlige informasjon bli brukt i forbindelse med din ansettelseskontrakt, ditt kontraktsforhold eller i samsvar med våre separate retningslinjer som er tilgjengelige ved å kontakte oss.

Enhver henvisning til 'oss', 'vår', 'vi' eller 'FxPower' i denne personvernerklæringen er en referanse til hvert konsernselskap i FxPower-gruppen, slik konteksten krever, med mindre annet er oppgitt.

Tilsvarende er enhver henvisning til 'du', 'din', 'din' eller 'deg selv' i denne personvernerklæringen en henvisning til noen av våre kunder og potensielle kunder slik konteksten krever, med mindre annet er angitt.

Ved å gå inn på våre nettsteder, inkludert å bruke noen av kommunikasjonskanalene for å kontakte oss, anser vi at du har lest og forstått vilkårene i denne kunngjøringen og hvordan vi behandler all informasjon du gir oss, inkludert personopplysninger før du blir kunde. Når du åpner en konto hos oss, samtykker du i at denne kunngjøringen, inkludert eventuelle endringer, vil styre hvordan vi samler inn, lagrer, bruker, deler og i annen form behandler dine personopplysninger og dine rettigheter under vårt forretningsforhold og etter at det er avsluttet.

Hvem er vi?

Denne personvernerklæringen gjelder behandlingsaktivitetene til følgende behandlingsenheter innen FxPower-konsernet, som er:

  • FxPower Trading LLC, et selskap i Saint Vincent med registrert adresse er LLC: Suite 305, Griffith Corporate Center, Kingstown, St Vincent og Grenadinene, og som er registrert og regulert av FSA of Saint Vincent Data Protection Commissioner

FxPower Trading LLC utfører betydelig behandling på vegne av de andre enhetene i FxPower-gruppen. Derfor, hvis du er kunde hos ikke-europeiske enheter i gruppen, behandler vi personopplysningene dine i samsvar med denne kunngjøringen, og du har rett til den samme beskyttelsen og rettighetene som er nevnt i denne kunngjøringen.

Hva slags personlig informasjon samler vi inn og lagrer?

Som en del av vår virksomhet samler vi inn personopplysninger fra kunder og potensielle kunder som inkluderer følgende:

  • Navn, etternavn og kontaktinformasjon
  • Fødselsdato og kjønn
  • Informasjon om din inntekt og formue, inkludert detaljer om dine eiendeler og forpliktelser, kontosaldoer, handelsregnskap, skatt og regnskap
  • Informasjon om yrke og sysselsetting
  • Stedsdata
  • Kunnskap og erfaring innen handel, risikotoleranse og risikoprofil
  • IP-adresse, enhetsspesifikasjoner og annen informasjon relatert til din handelsopplevelse
  • Bankkonto, e-lommebøker og kredittkortinformasjon
  • Detaljer om dine besøk på nettstedet vårt eller appene våre, inkludert, men ikke begrenset til, trafikkdata, stedsdata, weblogger og annen kommunikasjonsdata.

Vi bruker informasjonskapsler for å lagre og samle informasjon om din bruk av nettstedet vårt. Informasjonskapsler er små tekstfiler som er lagret av nettleseren på utstyrets harddisk. De sender informasjon som er lagret på dem tilbake til vår webserver når du går inn på nettstedet vårt. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å få på plass personlige innstillinger og laste dine personlige preferanser for å forbedre opplevelsen din. Du kan finne ut mer om våre informasjonskapsler på vår "Cookie Policy" tilgjengelig på nettstedet vårt.

Vi fører også oversikt over din handelsatferd, inkludert en oversikt over:

  • Produkter du handler med oss
  • Historiske data om handler og investeringer du har gjort, inkludert investert beløp
  • Din preferanse for visse typer produkter og tjenester

Vi er lovpålagt å identifisere deg hvis du åpner en ny konto eller legger til en ny signatør til en eksisterende konto. Lover mot hvitvasking av penger krever at vi skal se og registrere detaljer om visse dokumenter (dvs. fotografiske og ikke-fotografiske dokumenter) for å oppfylle standardene som er satt under disse lovene. Identifikasjonsdokumentasjon, som påkrevd i henhold til lovgivning om hvitvasking av penger eller annen lovgivning som er relevant for tjenestene vi gir deg, inkluderer:

  • (et pass;
  • (b) førerkort;
  • (c) nasjonalt identitetskort (hvis aktuelt);
  • (d) bruksregninger;
  • (e) tillitsgjerning (hvis aktuelt);
  • (f) en kredittsjekk på den enkelte; eller
  • (g) annen informasjon vi anser som nødvendig for våre funksjoner og aktiviteter.

Hvis du er en bedriftskunde, er vi pålagt å samle inn ytterligere informasjon, for eksempel selskapsdokumenter, aksjonærer, styremedlemmer, ledere, inkludert ytterligere personlig informasjon om aksjonærene og styremedlemmene. Vi har rett til å be om ytterligere informasjon vi anser som nødvendig for å være i samsvar med våre juridiske og lovmessige krav.

Vi får denne informasjonen på flere måter gjennom din bruk av våre tjenester og nettsteder, kontoåpningsapplikasjonene, våre demo-påmeldingsskjemaer, påmeldingsskjemaer for websider, informasjonskapsler for nettsteder og lignende sporingsteknologi innebygd i våre nettsteder og apper, og abonnerer på nyheter oppdateringer og fra informasjon gitt i løpet av vårt løpende forhold.

Vi kan også samle denne informasjonen om deg fra tredjepart enten gjennom kjøpte tredjeparts markedsføringslister, offentlig tilgjengelige kilder, sosiale medier-plattformer, introdusering av meglere og tilknyttede selskaper, bankfolk og kredittkortprosessorer, abonnementsbaserte etterretningsdatabaser og andre tredjeparter kollegaer.

Vi kan be om annen personlig informasjon frivillig fra tid til annen (for eksempel gjennom markedsundersøkelser, undersøkelser eller spesialtilbud). Hvis du velger å ikke oppgi informasjonen vi trenger for å oppfylle forespørselen din om et spesifikt produkt eller tjeneste, er det ikke sikkert at vi kan gi deg det forespurte produktet eller tjenesten.

Vi kan registrere all kommunikasjon, elektronisk, telefonisk, personlig eller på annen måte, som vi har med deg i forhold til tjenestene vi gir deg og vårt forhold til deg. Disse opptakene vil være vår eneste eiendom og vil utgjøre bevis på kommunikasjonen mellom oss. Slike telefonsamtaler kan tas opp uten bruk av en advarselstone eller annen varsel.

Videre, hvis du besøker noen av våre kontorer eller lokaler, kan vi ha CCTV som registrerer bildet ditt.

Hvem kan vi røpe personlig informasjon til?

Som en del av å bruke din personlige informasjon til de formålene som er beskrevet ovenfor, kan vi utlevere informasjonen din til:

  • andre selskaper innen FxPower-konsernet som leverer økonomiske og andre tjenester;
  • leverandører av tredjepartsapper når du bruker appene våre, kommunikasjonssystemene og handelsplattformene som blir gitt oss av tredjeparter;
  • tjenesteleverandører og spesialistrådgivere som har fått kontrakt om å gi oss tjenester som administrasjon, IT, analyse og markedsføring på internett, økonomiske, regulerende, compliance, forsikring, forskning eller andre tjenester;
  • introdusere meglere og tilknyttede selskaper som vi har et gjensidig forhold til;
  • Leverandører av betalingstjenester og banker som behandler transaksjonene dine;
  • revisorer eller entreprenører eller andre rådgivere som reviderer, bistår med eller gir råd om noen av våre forretningsformål;
  • domstoler, domstoler og gjeldende regulerende myndigheter som avtalt eller autorisert i lov eller vår avtale med deg
  • statlige organer og rettshåndhevingsbyråer der det er lovpålagt og som svar på andre juridiske og regulatoriske forespørsler;
  • enhver tredjepart der slik avsløring er nødvendig for å håndheve eller anvende våre vilkår og betingelser eller andre relevante avtaler;
  • alle som er autorisert av deg.

Vi bestreber oss på å røpe kun disse personlige personopplysningene som er nødvendige for å oppfylle sine avtaleforpliktelser overfor oss. Våre tredjeparts tjenesteleverandører har ikke lov til å dele eller bruke personopplysninger vi gjør tilgjengelig for dem for noe annet formål enn å tilby tjenester til oss.

Våre nettsteder eller appene våre kan ha lenker til eksterne tredjeparts nettsteder. Vær imidlertid oppmerksom på at tredjeparts nettsteder ikke dekkes av denne personvernerklæringen, og at disse nettstedene ikke er underlagt våre personvernstandarder og prosedyrer. Vennligst sjekk med hver tredjepart om deres personlige rutiner og prosedyrer.

Når og hvordan får vi ditt samtykke?

Vi kan behandle personopplysningene dine for et eller flere lovlige behandlingsgrunnlag ("Lovlig grunnlag"), avhengig av det spesifikke formålet vi bruker dine data til.

Det lovlige grunnlaget er følgende:

  • å utføre våre avtaleforpliktelser overfor deg
  • for å være i samsvar med lovens og forskriftskravene
  • å forfølge våre legitime interesser

Der vår bruk av din personlige informasjon ikke faller inn under en av disse tre lovlige grunnlag, krever vi ditt samtykke. Slikt samtykke skal fritt gis av deg, og du har rett til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst ved å kontakte oss ved å bruke kontaktinformasjonen angitt i denne personvernerklæringen eller ved å melde deg ut fra e-postlister.

Håndtering av personlig informasjon.

Vi er opptatt av å beskytte og beskytte personopplysninger og vil iverksette og vedlikeholde passende tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre et sikkerhetsnivå som er passende for å beskytte alle personopplysninger som blir gitt til oss mot utilsiktet eller ulovlig ødeleggelse, tap, endring, uautorisert avsløring av eller tilgang til personopplysninger overført, lagret eller behandlet på annen måte.

Vi har utnevnt en databeskyttelsesansvarlig for å sikre at vår håndtering av personopplysninger er i samsvar med denne personvernerklæringen og gjeldende lovgivning.

Vi krever at organisasjoner utenfor FxPower Group som håndterer eller innhenter personlig informasjon anerkjenner konfidensialiteten til denne informasjonen, forplikter seg til å respektere enhver persons rett til personvern og overholde alle relevante lover om personvern og denne personvernerklæringen.

Kort sagt, de beskyttelsestiltakene vi har på plass er følgende:

  • vi trener våre ansatte som håndterer personlig informasjon for å respektere konfidensialiteten til kundeinformasjon og enkeltpersoners personvern
  • å kreve at våre ansatte bruker passord og tofaktorautentisering når de får tilgang til systemene våre;
  • vi bruker kinesiske vegger og ansatte har bare tilgang til de personopplysningene som kreves for formålet med oppgavene de håndterer.
  • Vi bruker datakrypteringsteknologier under dataoverføring under internetttransaksjoner og klienttilgangskoder overført over nettverk
  • bruker brannmurer, inntrengingsdeteksjonssystemer og virusskanningsverktøy for å beskytte mot uautoriserte personer og virus som kommer inn i systemene våre;
  • bruker dedikerte sikre nettverk eller kryptering når vi overfører elektroniske data for outsourcing-formål;
  • praktisere en policy for rent skrivebord i alle lokaler som er okkupert av oss og våre beslektede organer og sørge for sikker lagring for fysiske poster; og
  • benytter fysiske og elektroniske midler som tilgangskort, kameraer og vakter for å beskytte mot uautorisert tilgang.

Hvordan lagrer vi personlig informasjon og i hvor lang tid?

Vi har personlig informasjon i en kombinasjon av sikre datamaskinlagringsfasiliteter og papirbaserte filer og andre poster og tar skritt for å beskytte den personlige informasjonen vi har fra misbruk, tap, uautorisert tilgang, endring eller avsløring.

Når vi vurderer at personlig informasjon ikke lenger er nødvendig, fjerner vi alle detaljer som vil identifisere deg, eller vi vil ødelegge postene på en sikker måte.

Imidlertid kan det hende vi må føre journaler i en betydelig periode. For eksempel er vi underlagt investeringstjenester og lover om hvitvasking av penger som krever at vi beholder kopier og bevis på handlingene som er gjort av oss med hensyn til identitetsbekreftelse, kilder til inntekter og formue, overvåking av transaksjonene dine, telefon, chat og e-postkommunikasjon, ordrer og handler historie, håndtering av klager og poster som kan demonstrere at vi har opptrådt i tråd med forskriftsmessig oppførselskodeks gjennom hele forretningsforholdet. Disse postene må opprettholdes i en periode på fem år etter at vårt forretningsforhold til deg er avsluttet, eller enda lenger, hvis vi blir spurt av vårt regelverk.

Der du har valgt å ikke motta markedsføringskommunikasjon, vil vi oppbevare dine detaljer på undertrykkelseslisten vår, slik at vi vet at du ikke vil motta denne kommunikasjonen.

Dataene vi samler inn fra deg kan overføres til, og lagres på en destinasjon utenfor Det europeiske økonomiske området ("EØS"). Det kan også behandles av ansatte som opererer utenfor EØS som jobber for oss eller for en av våre leverandører eller tilknyttede selskaper. Vi vil ta alle nødvendige forholdsregler for å sikre at dataene dine blir behandlet sikkert og i samsvar med denne personvernregelen.

Når vi overfører dine data til andre tredjeparter utenfor EØS, kan vi i noen tilfeller stole på gjeldende standard kontraktsbestemmelser, bindende selskapsregler, EU-USAs personvernskjold eller andre tilsvarende gjeldende ordninger

Hvis du ønsker en kopi av slike ordninger, kan du kontakte oss ved å bruke kontaktinformasjonen nedenfor

Dine rettigheter

Vær oppmerksom på at disse rettighetene ikke gjelder under alle omstendigheter. Du har rett til:

(a) be om tilgang til dine personopplysninger (vanligvis kjent som en "anmodning om tilgang til data");

(b) be om korrigering av personopplysningene vi har om deg;

(c) be om sletting av dine personopplysninger. Vær imidlertid oppmerksom på at vi ikke alltid kan være i stand til å etterkomme din forespørsel om sletting av spesifikke juridiske grunner som vil bli varslet til deg, hvis aktuelt, på tidspunktet for forespørselen;

(d) innvendinger mot behandling av dine personopplysninger der vi er avhengige av en legitim interesse (eller dem fra en tredjepart) og det er noe med din spesielle situasjon som gjør at du ønsker å innvende deg mot behandling på dette grunnlag når du føler det påvirker på dine grunnleggende rettigheter og friheter. Du har også rett til å innvende der vi behandler dine personopplysninger for direkte markedsføringsformål. I noen tilfeller kan vi demonstrere at vi har overbevisende legitime grunner til å behandle informasjonen din som tilsidesetter dine rettigheter og friheter;

(e) be om begrensning i behandlingen av dine personopplysninger. Dette lar deg be oss om å stanse behandlingen av dine personopplysninger i følgende scenarier:

  • hvis du vil at vi skal fastslå dataenes nøyaktighet;
  • der vår bruk av dataene er ulovlig, men du ikke vil at vi skal slette dem;
  • der du trenger oss for å oppbevare dataene selv om vi ikke lenger krever det slik du trenger det for å etablere, utøve eller forsvare juridiske krav; eller
  • du har gjort innvendinger mot vår bruk av dataene dine, men vi må bekrefte om vi har tvingende legitime grunner til å bruke dem;

(f) be om overføring av dine personopplysninger til deg eller til en tredjepart. Vi vil gi deg, eller en tredjepart du har valgt, dine personopplysninger i et strukturert, ofte brukt, maskinlesbart format. Merk at denne rettigheten bare gjelder automatisert informasjon (dvs. ikke på papirkopier) som du opprinnelig ga samtykke til at vi kunne bruke eller der vi brukte informasjonen til å utføre en kontrakt med deg; og

(g) trekke tilbake samtykke når som helst der vi er avhengige av samtykke til å behandle dine personopplysninger.

Vennligst fyll ut personopplysningsforespørselen via e-post ved å bruke den registrerte e-postadressen du oppga til oss, til følgende e-postadresse: dpo@fxpower.loc.

Vi prøver å svare på alle forespørsler innen 1 (en) måned. Noen ganger kan det ta lenger tid enn en (en) måned hvis forespørselen din er spesielt sammensatt eller du har kommet med en rekke forespørsler. I dette tilfellet vil vi varsle deg innen 1 (en) måned etter mottak av forespørselen din og holde deg oppdatert.

Vi kan kreve deg et rimelig gebyr når en forespørsel er åpenbart grunnløs, overdreven eller repeterende, eller vi mottar en forespørsel om å gi ytterligere kopier av de samme dataene. I dette tilfellet vil vi sende deg en gebyrforespørsel som du må godta før vi behandler forespørselen din. Alternativt kan vi nekte å imøtekomme forespørselen din under disse omstendighetene.

Hva om du har spørsmål eller klage?

Hvis du vil utøve dine rettigheter, kan du kontakte oss via e-post på dpo@fxpower.loc bruker den registrerte e-postadressen du oppga til oss.

Vi prøver å svare på alle forespørsler innen 1 (en) måned. Noen ganger kan det ta lenger tid enn en (en) måned hvis forespørselen din er spesielt sammensatt eller du har kommet med en rekke forespørsler. I dette tilfellet vil vi varsle deg innen 1 (en) måned etter mottak av forespørselen din og holde deg oppdatert.

Hvis du ikke er fornøyd med vårt svar på klagen din, har du rett til å sende inn en klage til våre tilsynsmyndigheter, informasjonskommisjonærens kontor (ICO) hvis du er kunde hos FxPower Trading LLC eller noen av de gjenværende enhetene i FxPower Group. Alternativt har du også rett til å sende inn en klage til personvernmyndigheten i hjemlandet ditt.

Du kan finne detaljer om hvordan du gjør dette på følgende nettsteder:

https://ico.org.uk/concerns/

http://www.dataprotection.gov.cy

Invester ansvarlig: Handel med CFD-er innebærer betydelige risikoer.

ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHindiIndonesianItalianJapaneseKoreanLithuanianMalayNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSpanishSwedishThaiVietnamese